Konehaudonnan "pitkä" ja harras odotus palkittiin tänään. Aamulla haudontaekspertti soitteli ja ilmoitti: " Sun Savitaipaleet on kuoriutunut". Vain 2 Savitaipaleen munaa läpivalaisun jälkeen todettiin kehityskelpoiseksi, mutta ne pikkuiset kuoriutuivat ensimmäisenä. Illalla piti tietenkin mennä ihmettä tiirailemaan ja voi hyvä tavaton millaisia palleroita ne on! En ole ikinä nuin pikkuisia kanavauvoja nähnyt. Kolmas pikkuinen oli myös kaverin munista (siis hänen kanan=) kerennyt kuoriutumaan, joten kolmea hassua palleroa nenä lasissa kiinni tuijottelin.

Varmaan tämä poikanen pyörtyi järkytyksestä, kun karmea kuutti tuijottaa lasin läpi ja höpäjää ihan omiaan... Vähemmästäkin voisi taju mennä, mutta onneksi ei sentään ihan hengettömäksi mennyt=)

1425218.jpg

Nämä keltaiset vaavit on meidän Savitaipaleen kanojen jälkeläisiä ja tuo pikkuinen tumma on rotua äks...

1423269.jpg

Pieni oon, enkä muuta voi...

1423277.jpg

On niissä ihmeteltävää kerrakseen. Pikkusia nokkia pilkotti toisista munista ja yritys maailmaan on kova. Mielenkiinnolla odottelen näkeväni kaverin brahmojen ja silkkien tiput. Lupaavasti kaikissa munissa pieniä halkeamia on, joten toivon, että kaikki jaksaisivat loppuun asti ja siitä eteenpäinkin.

Täältä tullaan julma maailma!!!

1423284.jpg

Kaneli istuu edelleen pesässä, kuin tatti, joten taitaa ihan tosissaan hautomisen suhteen olla. Jouduin rouvan siirtämään toistamiseen rauhoitetulle alueelle , sillä isommat kanat ei antaneet sen olla rauhassa pesässä ollenkaan, vaikka aluksi näytti lupaavalta. Nyt  kun verkko on välissä, ei tyrannit pääse kimppuun. Ja taas jäämme odottelemaan näiden asioiden etenemistä ;)