Niimpä niin, eli meitin naapurin emännys, jonka kanssa näitä kanajuttuja läärään innostui kokeilemaan konehaudontaa ja minähän tietenkin into pinkeänä vahtaan tapahtumaa, kuin haukka... Ja taisi sinne eksyä muutama munkin kanojen muna=) Oma aika ei innostuksesta huolimatta moiseen tällä hetkellä riittäisi, mutta tämä mun "kanailukaverini" lupasi hoitaa tipit (jos rojekti onnistuu) kotiutukseen asti, joten tottahan toki se oma lehmä ojaan lojahti välittömästi.

Tänään sitten piti mennä ihan omin silmin toteamaan, että kyllä siellä läpivalaisten suonet näkyy ja joku tumma mötikkä möllöttää! Aika villin näköisiä, enkä moista ole ennen nähnyt. Viime sunnuntaina on munat koneeseen lykätty, eli vajaassa viikossa melkoinen kehitys. Muutamia tyhjiä näytti seassa olevan, mutta suurimmalta osin toiveikkalta näyttää. Omien kanojen munista vain 2 näytti olevan "kehityskelpoisia", mutta vihjattiin, ellei peräti luvattu, että seuraavaan satsiin kyllä mahtuisi niitä enemmänkin=)=)=) Josko sitä muutaman...heh... Ai niin ja naapurikuntaan munkin puolesta oikein kovasti kiitoksia koneen lainasta!!! ;)

Tässä tää aparaatti nyt puksuttelee...

1378151.jpg

Jännityksellä nyt odotellaan loppukuuhun, jotta nähdään miten tämä ihka ensimmäisen erän käy. Palailen tähän asiaan aina sitä myöten, kun jotain uutta ilmenee.